Quote 1

Quote 1

Quote perfectiedrang (1)

De allereerste quote op deze website, was mijn favoriete quote van Ghandi. Deze quote is van mijzelf, geïnspireerd door andere quotes en gedachten. Ik nummer ze op volgorde van publicatie en dit is dus de eerste die ik publiceer vanuit mijzelf. Vandaar quote 1 vanuit perfectiedrang.nl.

De gedachte achter deze quote is dat je niet per se mooi bent, van binnen of van buiten, alleen omdat je perfect bent. Ik vind dat mooi zijn te maken heeft met meer dan alleen een perfect gestyled uiterlijk. Of de juiste verhoudingen van lichaam en in je gezicht. Ik denk dat mooi zijn vooral te maken heeft met jouw karakter. Wat je uitstraalt. Maar ook hoe jij je voelt in jouw lijf.

Mooi zijn, ofwel je mooi voelen, is volgens mij een keuze. Terwijl perfect zijn voor mij voelt als een verplichting.

Voel je vrij om deze quote (lees afbeelding) te delen. Mijn doel is tenslotte om anderen te laten weten dat ze niet alleen zijn.

http://perfectiedrang.nl/2020/07/21/quote-ghandi/

Vind je de quote zo leuk dat je deze misschien op een T-shirt, make up tasje of etui wil laten drukken? Ga dan naar MbyJAMM en vraag naar de mogelijkheden.

Like en share perfectiedrang.nl

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)