Recensie Biblion van ‘Geen weg meer terug’

Recensie Biblion van ‘Geen weg meer terug’

Recensie Biblion van ‘Geen weg meer terug’

Biblion, hoofdleverancier voor openbare bibliotheken, heeft ervoor gekozen mijn roman op te nemen in hun aanbod! Van de 25.000 boeken worden er jaarlijks 15.000 opgenomen. Dus om überhaupt opgenomen te worden is al een hele eer.

Maar als je vervolgens ook nog de volgende recensie krijgt, kan mijn dag niet meer stuk 🙂

Een indrukwekkend verhaal dat goed beschrijft wat een depressie doet met iemand en met de omgeving. Deze debuutroman is grotendeels autobiografisch, aangevuld met ervaringen van lotgenoten.Het geheel is prettig leesbaar en brengt naast informatie hoop op begrip voor hen die de strijd aan gaan tegen een depressie.

Biblion

Natuurlijk ben ik supertrots! Maar vooral blij dat anderen mijn boodschap uit mijn verhaal kunnen halen.

Heb jij mijn boek al gelezen?

Roman geen weg meer terug

Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)