Mijn roman zwerft rond!

Mijn roman zwerft rond!

Waar zwerft mijn roman?

Vanaf april 2021 kan je een exemplaar van mijn roman ‘geen weg meer terug’ vinden bij diverse mini biebs door Nederland heen.

Wil je weten waar? Volg mij dan op Facebook of Instagram.

Een indrukwekkend verhaal dat goed beschrijft wat een depressie doet met iemand en met de omgeving. Deze debuutroman is grotendeels autobiografisch, aangevuld met ervaringen van lotgenoten.Het geheel is prettig leesbaar en brengt naast informatie hoop op begrip voor hen die de strijd aan gaan tegen een depressie.

Biblion
Prijzenpakket perfectiedrang

Like en win!

Volg perfectiedrang op Facebook of doe met #romangeenwegmeerterug op Instagram en maak kans op mooie prijzen!

Volg en like perfectiedrang.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)