Ervaringscoach

Ervaringscoach

Ervaringscoach

Vanaf nu mag ik mijzelf officieel ook ervaringscoach noemen, mede dankzij de top training van stichting Kernkracht.

In de toekomst zal ik deze vaardigheden gaan inzetten als vrijwilliger bij Kernkracht. Vaardigheden waarbij ik mijn eigen ervaringen in zal zetten om lotgenoten te ondersteunen bij het behalen van hun hersteldoelen. Een echte aanrader voor lotgenoten die anderen willen helpen!

Ervaringsdeskundige

Rond juli 2021 hoop ik ook mijn certificaat als ervaringsdeskundige te ontvangen, mits eventuele nieuwe coronamaatregelen niet weer roet in het eten gooien;)

Ervaringscoach
Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)