Feiten en fabels 2020

Feiten en fabels 2020

Yes!! Mijn verhaal is geselecteerd voor de feiten en fabels bundel 2020 van Godijn publishing!

Mijn verhaal is een feitenverhaal. In dit verhaal sta ik stil hoe een ervaring voor ieder een feit is, maar voor een de ander vaak niet zo wordt ervaren. Iets wat ik heel vaak meemaak in mijn werk als ervaringscoach. Dat de ervaring, met name van een patiënt, niet serieus genomen wordt. Maar dat is wel de waarheid van die persoon. Ik denk dat als we meer luisteren naar de ervaringen van anderen meer proberen te begrijpen waar dit vandaan komt, de wereld voor iedereen een stukje mooier zou worden.

De titel van het verhaal is familie en zodra het mag deel ik graag een kort segment uit het verhaal.To be continued…

Feiten en fabels 2020
Godijn publishing
Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)