Voorlezen bij Kernkracht

Voorlezen bij Kernkracht

Voorlezen bij Kernkracht

Afgelopen donderdag mocht ik een stukje voorlezen uit mijn roman ‘geen weg meer terug‘. Mijn publiek bestond uit mijn collega vrijwilligers bij stichting Kernkracht. Allemaal lotgenoten, wat dit moment extra bijzonder maakte.

Ik kreeg een hoop warme reacties en er waren meerderen die dingen herkenden in mijn verhaal. Dit voelde als een cadeautje.

Naast mijn eigen optreden waren er ook anderen die hun talenten lieten zien. Van zingen tot stand up comedy, het kwam allemaal voorbij. Het was een mooi feest, met veel moedige mensen. Wel heel bijzonder om hier ook onderdeel van te mogen zijn.

Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)