Korte verhalen door Roos Hanemaaijer

Korte verhalen door Roos Hanemaaijer

Korte verhalen

Op deze pagina vind je meerdere korte verhalen en columns die ik geschreven heb. Deze verhalen zijn niet per se gerelateerd aan perfectiedrang. Ik vond het of leuk of mooi om deze verhalen te schrijven.

Als je ze wil lezen, kan dat door op de links te klikken. Ik hoor heel graag wat je van de verhalen vind!

Veel leesplezier.


Een eerste prijs maakt je nog geen winnaar

Voor een schrijfwedstrijd was het de opdracht om een verhaal te schrijven rondom het thema Palmares, ofwel ‘een lijst van belangrijke prestaties of overwinningen’. De moraal van mijn verhaal gaat er om dat die lijst van prestaties heel betrekkelijk is. Al heb ik de schrijfwedstrijd niet gewonnen, trots deel ik alsnog op mijn verhaal (al heb ik het origineel stiekem alweer aangepast ;))

KLIK OP DE LINK OM HET VERHAAL TE LEZEN:

Metro Lezerscolumn

13 februari 2023
20 maart 2023
22 mei 2023

Het meisjes dat niet kan zingen

Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)