Fabel en feit 2020

Fabel en feit 2020

Afgelopen weekend was de lancering van de Fabel en feit 2020 verhalenbundel. Met 28 schrijvers hebben we 29 verhalen geschreven en dankzij Godijn publishing zijn deze nu gebundeld in een prachtig boek. Op de dag van de lancering mochten we allemaal een boek in ontvangst nemen en een vraag beantwoorden. Mijn vraag ging over mijn website. Wat was is het doel van perfectiedrang.nl? Ook als was ik even overrompeld, uiteindelijk kreeg ik het er toch uit dat deze website bedoeld is om iedereen te laten zien dat je oke bent, zoals je bent. Of je nu veel meegemaakt heb of weinig, je bent wie je bent en dat is mooi.

Fabel en feit 2020

Gelukkig kreeg ik veel bijval van de aanwezigen en was ik trots op mijzelf vanwege mijn openheid en moed. Daarbij was ik ook trots op de anderen. Vandaag was maar weer een bevestiging van het feit dat er meer mensen zijn die begrijpen dat je niet perfect hoeft te zijn. Dat ziek zijn of ziek geweest zijn geen zwakte is. Zelfs in de schrijverswereld waar iedereen een 100% doorgeslagen perfectionist is.

En als beloning dat ook jij de tijd neemt om mijn verhalen te lezen, bij deze een voorproefje van mijn verhaal uit de verhalenbundel Fabel en feit 2020, genaamd ‘Familie’.

‘De jeugd van tegenwoordig kan nergens meer tegen. Ze vallen met bosjes tegelijk neer, hebben dan een zogenaamde burn-out en ze zijn al beledigd als je verkeerd naar ze kijkt,’ snoof oom Jan.

Kirstens hartslag schoot omhoog, dit raakte een gevoelige snaar.

‘Ik sluit mij daar helemaal bij aan. Je mag tegenwoordig niets meer zeggen,’ beaamde haar vader.

‘Ja hoor, kunnen jullie ook eens iets origineels verzinnen? Er zijn nu net zoveel mensen depressief of die thuiszitten met een burn-out als vroeger, hoor. Het valt alleen maar meer op, door alle sociale media.’

Uit familie, fabel en feit 2020
Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)