Social media perfectiedrang

Social media perfectiedrang

Ik deel graag tips, foto’s, inspirerende verhalen en quotes met anderen. Toch wil ik de volgers van deze website niet spammen. Daarom deel ik met grote regelmaat posts op de social media kanalen van perfectiedrang, te weten Facebook en Instagram. Zodat de hoeveelheid berichten op deze website overzichtelijk blijft en ik toch mijn ei kwijt kan in het delen van informatie.

Een van deze maandelijkse tips komt voor uit het feit dat ik weet hoe moeilijk het voor een perfectionist is om bij een uitdaging de lat niet gelijk te hoog te leggen. Doe je dit wel, dan hou je het waarschijnlijk niet vol en heb je het gevoel van falen snel te pakken. Vanuit mijn, door ervaring geleerde, motto ‘iets is beter dan niets’ deel ik daarom iedere eerste donderdag van de maand een duurzaamheidstip die vrij makkelijk is toe te passen. Zodat je als perfectionist ook iets kan doen, zonder jezelf voorbij te lopen.

Social media perfectiedrang
www.pixabay.com

Daarnaast vind ik het fijn om het gevoel te hebben dat ik nuttig ben. Zeker toen ik ziek was. Maar als je weinig energie hebt en niet lekker in je vel zit is dit wel een uitdaging. Daarom deel ik op iedere middelste woensdag van de maand een tip voor laagdrempelig vrijwilligerswerk. Hiermee kan je anderen helpen, zonder daarop leeg te lopen. Soms kan dit zelfs vanuit jouw eigen huis, bijvoorbeeld online.

Ook doe ik maandelijks een selfiechallenge om meer tevreden te zijn met mijn niet-perfecte buitenkant. Deze challenge helpt ook om meer maling te hebben aan dat anderen mijn imperfectie kunnen zien. Al krijg ik tot nu toe (gelukkig) alleen maar hele lieve reacties hierop. Je bent natuurlijk welkom om aan deze challenge mee te doen.

Vanzelf sprekend deel ik ook mijn nieuwste blogs, de nieuwsbriefvraag van de maand en haal ik regelmatig blogs of verhalen uit de oude doos. En als je een berichtje achterlaat, zal ik hier zeker op reageren.

Wie weet tot snel!

Volg en like perfectiedrang.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)