Succesvolle boekpresentatie van ‘de donderwolk van grote beer’

Succesvolle boekpresentatie van ‘de donderwolk van grote beer’

Door dokter regenboog*.

Gisteravond was het dan eindelijk zo ver; de grote onthulling van het kinderboek de donderwolk van grote beer.

Alle hoofdrolspelers van het boek waren aanwezig. Grote beer gaf aan tijdens zijn interview: ‘terug te kijken op een geslaagde avond’. Kroelie, één van de jongere knuffels, was erg onder de indruk van de zangkunsten van Carlijn Hoogeveen. Misschien wel iets wat zij wil worden als ze later groot is. Haar vriendje kleine beer zou later graag net zo goed kunnen voorlezen als de kinderen van auteur Roos Hanemaaijer. Daar was hij erg van onder de indruk.

De avond werd gepresenteerd door Maartje Weeda van Stichting kernkracht en had een goed uitgebalanceerd programma. Zo begon collega ervaringsdeskundige Bart Frank met het geheim van een ervaringsverhaal. In zijn eigen woorden: ‘je maakt echt verbinding’. Daarna volgde een interview met auteur Roos, het voorlezen uit het kinderboek en werd het geheel afgesloten met prachtige muziek. De catering was in handen van ‘chez Hanemaaijer’, die blij was dat hij niet hoefde voor te lezen.

Daarna was er een uitgebreide borrel en moest Roos druk aan het werk om de verkochte boeken te signeren. Gelukkig wilde haar dochters ook daarbij graag een handje helpen.

Al met al een geslaagde avond, met lieve gasten en mooie woorden in het prachtige monumentale pand van het kantoor van nu.

Speciaal voor degene die er niet bij konden zijn; gelukkig hebben we de foto’s nog!

*Dokter regenboog is één karakter uit het boek ‘de donderwolk van grote beer’.

Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)