Gratis luisterfragmenten

Gratis luisterfragmenten

Op de blogsite van Marijke Mensch vindt je gratis luisterfragmenten van allebei mijn boeken. Of zoals ze het zelf verwoord:

Deze maand is het in “De auteur aan het woord” de beurt aan Roos Hanemaaijer. Zij schreef twee boeken over een thema dat me nauw aan het hart ligt, namelijk mentale problemen. Het lijkt ondertussen al een vorig leven, maar voor ik chronisch pijnpatiënte werd, werkte ik als psychomotorisch therapeute en ergotherapeute in het Centrum voor Kinderpsychiatrie in Hasselt. Daar besefte ik elke dag hoe belangrijk het is om te praten over de problemen waar je mee zit. Als je een been breekt, dan is hulp zoeken aanvaardbaar, maar als je emotionele centrum in je hoofd breekt, dan plots niet meer? Het is te absurd voor woorden. Ik ben auteurs zoals Roos ontzettend dankbaar om dit thema uit de taboesfeer te halen. Het is nu hoog tijd om haar aan het woord te laten.

Nieuwsgierig? Lees verder en beluister de gratis fragmenten direct (klik op 1 van de foto’s):

Like en share perfectiedrang.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vond je deze blog leuk? Deel hem met anderen:)