Perfectiedrang

Contact

Contact Roos Hanemaaijer

Wil je in contact komen met mij (Roos Hanemaaijer)? Omdat je bijvoorbeeld vragen hebt? Suggesties? Of wil je samen sparren? Heb je misschien aanvullingen op deze website? Of mis je nog iets?

Mail mij dan nu!

Ook kun je je rechtsonder op de website inschrijven, voor een update van iedere nieuw geplaatste post. Op deze manier mis je niets van mijn tips en ervaringen rondom effectief coachen.

Wil je weten hoe ik met jouw gegevens omga? Lees dan de privacy policy op de website!

Contact Roos Hanemaaijer
Fotograaf: Joyce van Galen

PS heb je mijn roman al gelezen?

‘Dit boek geeft zo veel inzicht en begrip voor iemand met dwangmatige perfectionisme. Als lezer kruip je in het hoofd van hoofdpersoon Anna. Stukje bij beetje ga je haar gedachten volgen en al haar belemmerende overtuigingen waarin ze verstrikt raakt. Ze wil zo graag voldoen aan het perfecte plaatje. Deze roman raakte mij enorm, niet door de herkenning, maar doordat ik steeds beter begreep hoe het in iemands brein kan werken. Dat je hier nooit een oordeel over mag vormen, want aan de buitenkant zie je het niet en begrijp je niet waarom iemand doet zoals hij/zij doet. Een prachtig boek dat je in een adem uitleest.’

Marije van den Bovenkamp