Perfectiedrang

Dichtbundels

Eindeloos met gedicht ‘een traan’

Er zijn ook een aantal gedichten van mij gepubliceerd in verschillende dichtbundels. Zoals de dichtbundel Eindeloos met gedichten over groei van de uitgeverij uitjeervaring. In deze bundel nemen de zorgvuldig geselecteerde gedichten je mee op een wonderlijke en verfrissende wandeling. Als nietsvermoedende lezer komt er een grote verscheidenheid aan groei-gerelateerde thema’s  op je af. Van ‘oude bomen’, het ‘huilen in lagen’, ’vallende bladeren’, tot een ‘hoofd vol mist’. Via ’positief denken’ en ‘dansende letters op papier’, val je als lezer in de ‘vier jaargetijden’, een ‘gepland zaadje’ en ‘nieuw leven’. Dit om vervolgens via een ’luchtbrug’ terecht te komen bij ‘verboden vruchten’, ‘huidhonger’ en tenslotte de ‘hamvraag’… 

Je kan de dichtbundel eventueel bestellen door te klikken op de foto.

Wensen uit het hart met gedicht ‘de kracht van een wens’

Een andere dichtbundel waar ik aan mee mocht werken was voor het goede doel, namelijk stichting ambulance wens. “Maak van jouw vurige wens een prachtig gedicht. Laat je inspireren door het thema: WENS. Wat voor moois wens jij die ene persoon? Wat wens jij voor jezelf? Misschien is jouw wens al uitgekomen en wil je daarover schrijven. Of verzin een mooi gedicht waarbij het thema tot uiting komt. Met jouw bijdrage maak je sowieso iemands wens werkelijkheid”, zo luidde de oproep van Gerard Rozeboom, samensteller van deze bundel. 


Het werk van honderdvijfentwintig dichtkunstenaars is in dit boek gebundeld. Hun wens om opgenomen te worden in deze prachtige bundel is uitgekomen. Het thema werd zo breed mogelijk genomen: diepgaand, sommige in eenvoud, maar bovenal recht uit het hart. Dichters kregen de vrijheid om eigen invulling te geven aan het onderwerp. Gerard Rozeboom wil graag dat het boek bijdraagt aan het vervullen van wensen en daarom doneert hij van elk verkocht exemplaar één euro aan Stichting Ambulance Wens. Zij maken laatste wensen van immobiele, terminale patiënten mogelijk met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Je kan de dichtbundel eventueel bestellen door te klikken op de foto.

Dichtbundel wensen uit het hart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.